Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / Despre noi

Agentia de turism Hobby Tour a luat fiinta la data de 12.02.1993. Misiunea sa continua de a satisface fiecare cerere a clientilor sai, a contribuit la recunoasterea sa ca una dintre cele mai importante agentii de turism de pe piata.

Hobby Tour desfasoara activitati legate de:

Turism intern - destinat atat turistilor romani care vor sa redescopere frumusetile patriei, cat si pentru turistii straini interesati in a descoperi frumusetea salbatica si misterioasa a tarii noastre;

Turism extern - ofera turistilor romani posibilitatea de a se bucura de cele mai exotice destinatii;

Ticketing (bilete de avion) - pentru toate companiile aeriene din lume, fiind agent acreditat I.A.T.A. incepand cu anul 1999.

Programele noastre interne sunt concepute astfel incat nici una din frumusetile tarii sa nu fie uitata, de la traditiile bine pastrate din nordul tarii pana la plajele Marii Negre si Delta Dunarii, din Maramures pana la maretia Carpatilor.

Oferta noastra externa pune la dispozitie destinatii turistice variate si minunate, garantand confortul si siguranta unui sejur de neuitat.

Misiunea noastra este de a asigura servicii impecabile prin care sa satisfacem nevoia de excelenta a turistilor nostri. Oferta noastra este expresia nevoii de altceva, de ceva diferit, de ceva impecabil.

Impecabil si calitativ, astfel dorim sa fim perceputi atat de clientii nostri, cat si de partenerii nostri si chiar asa suntem perceputi.

Imaginea noastra este bunul nostru cel mai de pret. Multumirea clientilor nostri este scopul nostru final.

Vrem sa facem diferenta si o facem.Documentele in baza carora ne desfasuram activitatea:

Licenta de turism
Brevet de turism
Certificat de inregistrare fiscala
Polita de asigurare de insolventa

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)