Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / circuite / Avion / Malaezia / ESCAPADA ASIATICA -MALAEZIA -SINGAPORE-BALI Adauga la favorite

ESCAPADA ASIATICA -MALAEZIA -SINGAPORE-BALI

Detalii oferta
Tara : Malaezia
Traseu :
Perioada :03.09.2014 - 16.09.2014
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
1999 €

Descriere oferta

ESCAPADA ASIATICA

MALAEZIA – SINGAPORE - BALI

Transport Avion KLM | 15 zile | de la 1999 Euro

 

PROGRAMUL EXCURSIEI

 

03 – 04 Septembrie  BUCURESTI – AMSTERDAM – KUALA LUMPUR

Intalnire cu reprezentantul agentiei la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 15:50 pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL 1376 cu destinatia Kuala Lumpur via Amsterdam. Decolare la ora 17:50. Sosire in Amsterdam la ora 19:45. Imbarcare pe zborul KL 809 cu destinatia Kuala Lumpur cu decolare la ora 20:50. Sosire pe aeroportul din Kuala Lumpur la ora 14:55 (04.09). Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna. Sosim in minunata Malaezie, tara care ofera mai mult decat sloganul sau oficial "Cu Adevarat Asia". Recife si paduri tropicale, munti si minarete, zgaraie-nori si sampane, mall-uri in care te pierzi, insule tropicale cu plaje albe fac din Malaezia una dintre cele mai placute tari din Asia de sud-est. Arhitectura, arta si bucataria sunt un cumul de influente malaeziene, chineze si indiene, Malaezia fiind o societate multiculturala. Vizitam bine-cunoscuta Piata de Noapte din Chinatown si ne incercam talentul negocierilor. Putem admira templul Sri Mahamariamman – unul din cele mai frumos ornamentate temple indiene din Kuala Lumpur. Cina inclusa la un restaurant local, urmata de un show traditional. Cazare la hotel Renaissance (camere superior) 5* sau similar Kuala Lumpur.

 

05 Septembrie  KUALA LUMPUR

Mic dejun. Suntem in Kuala Lumpur, capitala si cel mai mare oras din Malaezia. Numele orasului inseamna „capitala noroioasa”, nume datorat locatiei la confluenta raurilor Klang si Gombak. Kuala Lumpur este un oras modern, plin de agitatie, unde noutatea se armonizeaza cu traditionalul, intr-o combinatie de zgarie-nori impresionanti, cladiri istorice, natura si centre comerciale. Intr-un tur de oras descoperim frumusetile orasului: Maiestuoasa Moschee Nationala (Masjid Negara), una dintre cele mai mari din Asia de sud-est; Monumentul National (Tugu Negara) construit in memoria soldatilor cazuti in timpul luptei pentru independenta Malaeziei; Chinatown unul dintre cele mai colorate si vibrante cartiere din oras, cu o atmosfera incitanta, un loc unde nu se doarme niciodata. Trecem pe langa Curtea Federala construita in stil maur, pe langa vechea cladire a Garii Centrale, o cladire remarcabila a arhitecturii mahomedane, Clubul de Cricket construit in stilul arhitectural Tudor si Palatul Regelui flancat la poarta principala de Garzi Regale, calare sau pe jos, imbracate in uniforme inspirate din cele britanice. Stop fotografic la Turnurile Petronas, simbolul orasului, pana in 2004 desemnate cele mai inalte cladiri din lume. Cladirea de 88 etaje gazduieste birourile companiei petroliere Petronas, iar la baza turnurilor se afla un mall pentru cumparaturi, cu magazine de marca. Au fost poiectate de Cesar Pelli, un arhitect argentiniano-american, si construite in mare masura din beton armat, cu fatada din otel si sticla, proiectate sa imite motive din cultura si traditia Malaeziei. Cazare la hotel Renaissance (camere superior) 5* sau similar Kuala Lumpur.

 

06 Septembrie  KUALA LUMPUR – MALACCA

Mic dejun. Continuam descoperirea Malaeziei cu Malacca. Situata in partea de sud a peninsulei Malaeziene, la 2 ore distanta de Kuala Lumpur, Malacca este cel mai vechi oras al Malaeziei. Cu canalele silentioase si inundate de o lumina difuza, cu strazile inguste decorate cu temple vechi si boutiquri gazduite de case, foarte putine locuri din Asia de sud-est ofera imagini romantice ale trecutului precum Malacca. Fosta colonie Portugheza, Olandeza si Britanica, Malacca face parte din patrimoniul Unesco. Vizitam: Piata Olandeza cu ale sale atractii: Biserica lui Hristos, cea mai veche biserica protestanta din Malaezia, Fantana, situata in centrul pietei, cladita de britanici in memoria Reginei Victoria, Turnul cu Ceas care se ridica impresionant in apropierea Fantanii. Continuam cu Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu functional chinez in Malaezia, fondat in 1645. Porta de Santiago, dovada evidenta a ocupatiei Portugheze, Biserica Sfantul Paul, locul unde Francisc Xaveriu a infiintat prima scoala moderna din Malaezia. Dupa un pranz traditional, veti avea timp sa va plimbati de-a lungul strazii Jonker, faimoasa pentru antichitatile malaeziene. Cazare hotel Equatorial (camere deluxe) 4* Malacca.

 

07 Septembrie   MALACCA – SINGAPORE

Mic dejun. Lasam frumusetile Malaeziei in urma si ne indreptam cu autocarul spre Singapore. Pe drum pranz la un restaurant local. Pasim intr-o lume in care chemarile la rugaciune concureaza cu agitatia capitalismului, unde batranii joaca mah-jongg pe strada in timp ce tinerii joaca cricket, unde prezicatorii viitorului si consultantii de management sfatuiesc acelasi intreprinzator. Aceasta incredibila diversitate de stiuluri de viata, culturi si religii infloreste in cadrul unei societati foarte bine organizate. Singapore este o metropola moderna foarte curata, unii spun sterila, inconjurata de parcuri verzi si atent ingrijite. In Singapore, mancarea este considerata atractie culturala, ea fiind foarte importanta pentru identitatea nationala. Pentru o experienta iconica singaporeza mergeti la unul dintre faimoasele “hawker centers”, comandati cateva sticle de bere Tiger si afundati-va intr-o multitudine de feluri de mancare asiatica. Daca exista un lucru mai stylish decat barurile si restaurantele, acestea sunt mall-urile si boutiqurile care au facut din Singapore un sinonim pentru cumparaturi extravagante. Cazare la hotel Concorde 4* sau similar Singapore.

 

 

 

 

 

 

 

08 Septembrie   SINGAPORE

Mic dejun. Turul de oras din acesta zi va fi o experienta contrastanta intre nou si vechi. Experimentam istoria, cultura si stilul de viata al incitantului Singapore. Vom trece prin cartierul Colonial pentru a admira Padang, centrul districtului de afaceri; Esplanade Theatres, cladire situata de-a lungul Golfului Marina Bay, scopul constructiei fiind de a gazdui spectacole de arta; statuia Merlion, simbolul orasului, o creatura imaginara cu cap de leu si trup de peste, care reprezinta originile umile ale orasului ca sat pescaresc. Continuam cu unul dintre cele mai vibrante si autentice districte, Little India; ne indreptam spre cel mai mare cartier istoric plin de exotism, Chinatown; facem o oprire la Fabrica de Bijuterii unde admiram maiestria asiatica si terminam cu faimoasa Gradina Botanica numita de revista Times drept „cea mai frumoasa Jungla Urbana din Asia". Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la hotel Concorde 4* sau similar Singapore.

 

09 Septembrie   SINGAPORE

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Excursie pe Insula Sentosa. De pe Muntele Faber se traverseaza cu telecabina pana pe Insula Sentosa, privelistea asupra orasului fiind coplesitoare. La doar 15 minute de oras, „zona de joaca preferata a Asiei”, gazduieste plaje cu nisip auriu, o gama larga de atractii tematice, spa-uri renumite mondial, vegetatie luxurianta, resedinte luxoase, terenuri de golf si cel mai mare Oceanariu cu pesti tropicali din Asia. Intoarcere la hotel in Singapore. Cazare la hotel Concorde 4*  sau similar Singapore.

 

10 Septembrie     SINGAPORE - BALI

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Parasim cosmopolitul Singapore si transfer catre aeroport pentru imbarcarea pe zborul Companiei KLM KL 835 cu destinatia Denpasar. Decolare la ora 16:35, sosire in Denpasar ora 19:15. Suntem in mijlocul arhipelagului indonezian, in Bali – un paradis terestru plin de mister si povestiri magice, supranumit si „Insula Zeilor”. Aici veti regasi tot ceea ce sperati sa intalniti intr-o insula exotica: plaje albe cu nisip fin scaldate de apele calde ale Oceanului Indian, paduri tropicale cu vegetatie luxurianta, peisaje spectaculoase cu vulcani care se intrevad printre nori, culturi de orez pe trepte uriase si cele mai moderne conditii de cazare. Dupa formalitatile de intrare in tara, intampinare traditionala si transfer catre Nusa Dua- statiune destinata luxului, unde veti gasi unele dintre cele mai frumoase si moderne hoteluri, plaje stralucitoare si fine, piscine naturale cu ape cristaline in interiorul lagunelor. Cazare hotel Grand Mirage Resort 5* sau similar.

 

11 Septembrie   BALI – Highlight Tour

Mic dejun. Incepem explorarea „gradinii lui Dumnezeu”, asa cum mai este numita frumoasa insula. Prima vizita o vom face la Kerta Gosa, sau Palatul Justitiei, o splendoare arhitecturala tipic balineza cu impresionante tavane cu picturi murale construita in secolul XVIII in Klungkung. Continuam excursia de-a lungul culturilor terasate de orez catre Muntele Agung, cel mai inalt vulcan al insulei. Situat la o inaltime de peste 1000 m, vizitam Templul Mamei de la Besakih- cel mai sacru templu din Bali si de asemenea cel mai mare templu hindus din Indonezia. Plecare catre Kintamani, un pitoresc sat de munte unde vom opri pentru servirea pranzului la un restaurant local. Aici ne putem bucura de privelistea spectaculoasa asupra lacului si vulcanului (activ) Danau Batur. Coborand intr-o vale cu vegetatie bogata, descoperim templul Gunung Kawi - cel mai mare monument antic al insulei, cu 10 altare sapate direct in stanca reprezentand statui impresionante ale vechilor zeitati. Ultima oprire o vom face la Pestera Elefantilor, una din cele mai populare atractii turistice din Bali – o mica pestera a carei intrare este reprezentanta de gura unui monstru, iar in interior descoperind numeroase simboluri incrustate in pereti, dar si statui ale zeitatilor sau ale unor demoni. Intoarcere la hotel si cazare Grand Mirage Resort 5* sau similar.

 

12 Septembrie  BALI – Pitorescul Insulei

Mic dejun. Excursia de azi ne va conduce in inima rurala a insulei Bali, trecand prin peisaje mixte cu istorii diferite. Prima oprire o vom face la  templul Pura Taman Ayun. In traducere Taman Ayun inseamna „prea-frumoasa gradina”. Localizat intr-un splendid parc cu copaci si numeroase iazuri, templul este unul dintre cele mai atractive din insula. Urmatoarea oprire va fi lacul Bratan – aflat intr-un imens si vechi crater vulcanic. Pe malul lacului gasim si un mic templu inchinat zeitei lacului, Dewi Danau. Popas in piata Candi Kuning, vestita pentru produsele proaspete: fructe, legume, mirodenii si flori. Pranz la un restaurant local. Dupa pranz, excursia continua prin vaile cu orezarii terasate catre templul Pura Luhur Batukaru, aflat in inima junglei in apropierea varfului Gunung Batukaru, al doilea varf ca inaltime al insulei. Complexul antic de temple, unul din cele mai mari complexuri hinduse din Bali, este format din sanctuare separate unite prin carari de munte si un impresionant lac termal inconjurat de ceata. Dupa vizite, intoarcere la hotel si cazare Grand Mirage Resort 5* sau similar.

 

13 Septembrie  BALI – Ubud & Tanah Lot

Mic dejun. Azi descoperim latura culturala a insulei: micile sate de mestesugari si Ubud-ul, capitala culturala balineza. Incepem ziua cu faimosul show de dans ce descrie eterna batalie intre bine (Barong) si rau (Rangda) unde dansatorii intra intr-o stare de transa incercand sa elimine raul. Plecam catre Celuk - renumit pentru rafinatele bijuterii si obiecte prelucrate din aur si argint si continuam cu Mas - cunoscut pentru sculpturile in lemn. Urmatoare oprire o vom face la Tirta Empul - unul dintre cele mai importante temple ale insulei. Apa de izvor ce curge aici este considerata sacra si are proprietati tamaduitoare. Pauza pentru servirea pranzului la un restaurant local. Continuam catre unul din cele mai importante orase ale insulei, Ubud - supranumit capitala culturala a insulei datorita numeroaselor muzee, galerii si magazine de arta. Centru al artelor, orasul impresioneaza prin arhitectura sa deosebita dar si prin numerosii artisti de strada: dansatori, pictori, sculptori, artizani manufacturieri, etc. Dupa vizita, plecam catre templul Tanah Lot – cel mai fotografiat si cel mai faimos templu din Bali. O priveliste dramatica ne ofera acest semet templu, localizat pe o stanca, care la flux devine o insula de sine statatoare. Daca vremea ne permite, ne putem bucura de unul din cele mai memorabile apusuri de soare intalnite vreodata - cu un cer rosu-auriu incadrat pefect de runinele tavanului templului. Intoarcere la hotel si cazare Grand Mirage Resort 5* sau similar. 

      

 

 

14 Septembrie  BALI

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, rafting pe raul Ayung. Rafting pe raul Ayung prin padurea tropicala este una dintre aventurile pe care nu trebuie sa le ratati in Bali. Veti primi informatii si echipamente corespunzatoare pentru a va bucura de adrenalina generata de valurile rapide si peisajul spectaculos oferit de malurile raului. Desi pare o activitate riscanta, aceasta distractie este total sigura si recomandata tuturor. Pranzul bufet va fi servit la una din cafenelele terasate de-a lungul raului, la sfarsitul activitatii. Seara, optional, va recomandam si un safari sub stele: o experienta de neuitat in padurea Taro o data cu caderea noptii, safari cu elefanti sub lumina lunii. Cu siguranta veti fi impresionati de gratia de care dau dovada maiestoasele animale cat si de blandetea lor. O cina delicioasa va fi servita langa lac la Pachyderm Palm Grove dupa safari. Cazare hotel Grand Mirage Resort 5* sau similar.

 

15 Septembrie  BALI

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, croaziera de o zi spre insula Lembongan. Ne imbarcam pe un modern cataraman si incepem calatoria (aproximativ 1 ½ ora/sens) pe apele cristaline ale Oceanului Indian. Admiram peisajul insular al arhipeleagului indonezian si, cu putin noroc, vedem grupurile de delfini jucausi care ies in intampinarea vaselor. Micuta insula Lembongan ne asteapta cu plaje albe si fine, ape irezistibil de turcoaz si corali viu colorati. In acest mic paradis ne putem relaxa si ne putem bucura de peisajul exotic. Se pot face excursii in interiorul insulei, plimbari in barci cu fundul de sticla sau ne putem bucura de nisip si valuri pe una din pitorestile plaje. Intoarcere cu catamaranul in Bali si cazare hotel Grand Mirage Resort 5* sau similar.

 

16 Septembrie  BALI – AMSTERDAM – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pana la ora transferului catre aeroportul din Denpasar pentru imbarcarea pe zborul Companiei KLM KL 836 cu destinatia Bucuresti via Amsterdam. Decolare la ora 20:35, sosire la Amsterdam la ora 07:15 (a doua zi). Imbarcare pe zborul KL 1373 cu destinatia Bucuresti la ora 09:20. Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:05. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Tarife                                                    calculate pentru un grup de 25 platitori

Ø  1999 Euro adult loc in camera dubla                

Ø  2949 Euro adult loc in camera single        

 

Servicii incluse:

·         Bilet de avion Bucuresti – Kuala Lumpur & Bali – Bucuresti, via Amsterdam, Compania KLM

·         Bilet de avion Singapore – Bali, zbor direct Compania KLM

·         Cazare 12 nopti:

Ø  2 nopti la Kuala Lumpur, hotel Renaissance (camere superior) 5* sau similar

Ø  1 noapte la Malacca, hotel Equatorial (camere deluxe) 4* sau similar

Ø  3 nopti la Singapore, hotel Concorde 4*  sau similar

Ø  6 nopti la Bali, hotel Grand Mirage Resort 5* sau similar

 

-          Transferuri aeroport – hotel – aeroport

-          Transport cu autocar local cu aer conditionat conform itinerariului

-          12 mic dejun, 5 pranzuri, 1 cina conform programului - preparatele servite la mesele principale au specific local, bauturile nu sunt incluse

-          Tur de oras: Kuala Lumpur, Malacca, Singapore

-          Excursie Bali: Kerta Gosa, Besakih, Kintamani, Gunung Kawi, Pestera Elefantilor

-          Excursie Bali: Pura Taman Ayun, lacul Bratan, Candi Kuning, Pura Luhur Batukaru

-          Excursie Bali: la Ubud & Tanah Lot

-          Biletele de intrare la obiectivele din program

-          Ghizi locali

-          Insotitor roman de grup

 

Servicii neincluse:

-          Taxele de aeroport & combustibil: 530 Euro/persoana (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)

-          Taxa de viza Indonezia: 25 USD/persoana (viza se obtine si se achita la fata locului)

-          Taxa de plecare de pe aeroportul din Bali: 25 USD/persoana (se achita la fata locului)

-          Asigurarea medicala de calatorie

-          Asigurarea storno

-          Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

-          Excursiile optionale

Acte necesare pentru obtinerea vizei de INDONEZIA:

ü  se obtine in sistemul Visa On Arrival (VOA). VOA se acorda pentru o perioada de 30 zile. Costul VOA este de 25 USD/persoana

ü  pasaport valabil cel putin 6 luni de la momentul intrarii pe teritoriul acestui stat

ü  Facilitatea Visa On Arrival NU se aplica pentru posesorii de pasapoarte temporare

ü  minim 2 pagini libere in pasaport

 

IMPORTANT: Pentru a vizualiza oferta ,va rugam sa dati click pe "download "

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)