Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / croaziere / Avion / SUA / Statele Unite & Canada SUPER Croaziera in ALASKA adauga la favorite HobbyTourAdauga la favorite

Statele Unite & Canada SUPER Croaziera in ALASKA

Detalii oferta
Tara : SUA
Ocean :
Perioada :13.08.2015 - 25.08.2015
Tip masa : Pensiune completa
Tip transport : Avion
Traseu :SEATTLE, Ketchikan, Tracy Arm, Juneau, Skagway, Victoria
Document atasat : Download
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
cabina
2690 €

Descriere oferta

Statele Unite & Canada - SUPER Croaziera in ALASKA cu luxosul CELEBRITY SOLSTICE 6*

Perioada 13 - 25.08.2015

Ziua 1(13.08) : Imbarcare cursa AF 1089, decolare la ora 07:15. Sosire Paris ora 09:25. Plecare Pariscursa AF 3622 ora 10:50, sosire SEATTLE ora 12:55. Transfer la hotel Vintage Park 4* sau similar. SEATTLE este si locul unde isi au sediul gigantele companii internationale precum Microsoft, Nintendo, Sturbucks sau Boeing (optional - vizita Fabricile Boeing, o calatorie fascinanta prin istorie si tehnologie)

Ziua 2 (14.08):Tur cu ghid local, pentru explorarea orasului cu trecerea in revista a principalelor obiective turistice.Unul dintre cele mai populare orase ale Statelor Unite, SEATTLE este destinatia preferata a tuturor avand in vedere renumele sau de ORAS SMARALD, o simbioza fericita intre bogatie culturala si naturala, cu renumita sculptura HAMMERING MAN, dar si cu faimoasa arena artistico-culturalo-sportiva CENTRUL SEATTLE, cu uimitorul PIKE PLACE MARKET, spectaculosul parc HARBOR STEPS si renumitul spital SEATTLE GRACE, unde este filmat serialul “Grey's Anatomy”(Anatomia lui Grey).Transfer spre portul SEATTLE pentru imbarcare pe vasul de croaziera SOLSTICE 6* al companiei CELEBRITY CRUISES.

Zilele 2-9 (14-21.08) : Croaziera in ALASKA - 8 zile.

Ziua 09-21.08: Ora 07:00 sosire in SEATTLE, mic dejun si debarcare in jurul orei 10:00, transfer autocar catre VANCOUVER (240 km). Dupa-amiaza, vizita la Aquarium Marine Science Center-considerat unul dintre cele mai spectaculoase acvarii din lume. Acvariul, cel mai mare din Canada, are in componenta caracatite, vidra de mare, balena beluga, diverse specii de pesti, reptile, pasari si multe alte animale (biletul de intrare este inclus). Cazare Comfort Inn Downtown -4*.


PENTRU OFERTA COMPLETA CLICK DOWNLOAD.
Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)