Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / / Romania / Excursie LEPSA Adauga la favorite

Excursie LEPSA

Detalii oferta
Tara : Romania
Perioada :20.12.2014 - 08.02.2015
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
60 RON

Descriere oferta

EXCURSIE DE 1 ZI - LEPSA

                                   Galati-Focsani-Lepsa-Galati (330 km)

 

SERVICII INCLUSE: - transport cu autocar modern

 

TARIF: 60 lei/pers

 

OBIECTIVE TURISTICE:

- Rezervatia naturalã Cheile Tisitei - este o rezervatie de tip mixt (hidrogeomorfologic, forestier, floristic, faunistic si de peisaj). Este situata in bazinul hidrografic al Tisitei, avand limitele pe cumpenele de ape care separa bazinul de Putna si Naruja. Cheile Tisitei sunt formate din zone ingustate cu aspect de canion ce alterneaza cu bazinete depresionare.Padurea este regenerata, in secolul 19 toata zona fiind defrisata. Se intalnesc paduri de fag si in amestec care formeaza habitatul a numeroase specii de carnivore mari. Aici se intalnesc numeroase exemplare de capra neagra colonizate din anul 1982, care pot fi observate pe brane.Dintre speciile floristice importante amintim floarea de colt, papucul doamnei, barba ungurului, tulichina.
- Cascada Putnei - este inclusã în Parcul Natural Putna Vrancea. Cascada Putnei a fost declarata Monument al Naturii in anul 1973; atunci au fost realizate si primele amenajari pentru vizitare. Are circa 80 de metri lungime, iar apa se strange intr-un lac cu adancimea de aproximativ 12 metri. In prezent Cascada Putnei este inclusa in Parcul Natural Putna Vrancea, ca zona de management durabil.
- Pãstrãvãria Lepsa - situata in satul Lepsa, judetul Vrancea. Infiintata in anul 1955. Are o capacitate de 10 tone pastravi pentru consum si repopulare ape. Furnizeaza peste pentru cele mai importante restaurante din tara.

- Statia Seismicã Vrâncioaia.

 

Nota: tariful este calculat pentru un grup de 30 elevi

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)