Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / / Romania / VACANTE LA TARA Adauga la favorite

VACANTE LA TARA

Detalii oferta
Tara : Romania
Perioada :20.09.2015 - 30.10.2015
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
175 RON

Descriere oferta

"VACANTE LA TARA"


In perioada 20 septembrie – 30 octombrie 2015, se deruleaza programul „VACANTE LA TARÔ, ce consta int-un pachet special de 5 nopti de cazare (de duminica pana vineri), în pensiuni de 2, 3, 4 si 5 margarete.

Destinatarii programului vor fi toate categoriile de turişti care doresc să descopere viaţa satului, tradiţiile locurilor, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi care doresc să servească o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.


TARIFE:


  • pensiuni de 2 margarete

175 lei/pers/sejur


  • pensiuni de 3 si 4 margarete

225 lei/pers/sejur


  • pensiuni de 5 margarete

290 lei/pers/sejur


Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun. 


In acest program s-au inscris pensiuni din judetele (cu localitatile):

Alba (Albac, ArieÅŸeni), BraÅŸov (Bran, Moieciu, Râşnov, Teliu, TimiÅŸul de Jos), Covasna (Balvanyos, Dalnic, Târgu Secuiesc), Gorj (Arcani, Cartiu, Baia de Fier, DobriÅ£a, Novaci, PeÅŸtiÅŸani, Runcu, Săcelu, Tismana), MaramureÅŸ (BorÅŸa, Botiza, DeseÅŸti, Poienile Izei, Rozavlea, SăpânÅ£a, Åžieu), NeamÅ£,Prahova (AluniÅŸ) ÅŸi Vrancea (LepÅŸa).


Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)