Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / Avion / Zanzibar / REVELION EXOTIC 2017 ...IN ZANZIBAR !!! Adauga la favorite

REVELION EXOTIC 2017 ...IN ZANZIBAR !!!

Detalii oferta
Tara : Zanzibar
Perioada :30.12.2016 - 10.01.2017
Document atasat : Download
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
2495 €

Descriere oferta

REVELION EXOTIC 2017 IN...ZANZIBAR !!!


Perioada: 30.12.2016 – 10.01.2017



Va propunem pentru REVELION 2017 un extraordinar program EXOTIC in ...ZANZIBAR !!!...cu un SUPERLUXOS hotel de 5* ALL INCLUSIVE , adica rafinament si ELEGANTA,SOARE si RELAXARE totala, culoare si patos local...confort si acel "ALTCEVA" specific HOBBY TOUR !!!

Program EARLY BOOKING cu inscrieri pana la data de 29.07.2016 !! (dupa aceasta data, compania aeriana nu mai garanteza tariful !!)


De ce să alegeți destinația Zanzibar?

- Plaje cu nisip fin și alb, natura de un verde ireal, apa turcoaz;

- Orașul de piatră (Stone Town), cel mai reprezentativ oraș din Zanzibar;

- Recifuri de corali -un adevărat paradis al scufundărilor;

-Pădurea tropicală Jozani Forest;

- Insula  Changuu Island (Prison Island);

- Locul de naștere a lui Freddy Mercury (Queen);

- Insula mirodeniilor.


Ziua 1 (30 DEC): Imbarcare- aeroportul Henri Coanda pentru cursa Fly Dubai FZ 8796-decolare ora 14:15, zbor spre Zanzibar, via Dubai- aterizare la ora 20:55. Decolare din Dubai la ora 03:20 cu cursa FZ 675 si aterizare in Zanzibar (Aeroportul International) in ziua de 31 dec. la ora locala 08:10. Transfer aeroport - hotel Neptune Pwani Beach Resort & Spa 5*- All Inclusive. Cazare.

Situat în satul Kiwengwa din nord-estul peninsulei Zanzibar, Neptune Pwani Beach Resort & Spa are 2 piscine cu apă dulce şi o grădină tropicală.Toate camerele dotate cu aer condiţionat sunt amenajate în stilul tipic insulei Zanzibar şi includ un balcon mobilat, o baie privată cu duş şi un TV cu ecran plat. Conexiunea WiFi este gratuită în toate camerele şi zonele publice.Centrul spa Earth & Rain are saună, baie de aburi, piscină şi oferă tratamente de masaj şi de înfrumuseţare.Complexul Neptune Pwani are 6 restaurante care oferă preparate din bucătăria locală, fructe de mare şi specialităţi indiene şi tailandeze. Există şi 3 baruri.Aeroportul Internaţional din Zanzibar se află la 52 km, iar Stone Town este la 45 km de proprietate.


Ziua 2 (31 DEC). Mic dejun. Timp liber pentru odihna si pregatire pentru intampinarea Anului Nou !!. Seara, optional, CINA FESTIVA DE REVELION la resort. LA MULTI ANI 2017 !!!


Zina 3 (01 IAN): Zi de relaxare si “recuperare” dupa petrecerea de Anul Nou !!!


Ziua 4 (02 IAN): Mic dejun. Astazi veti putea vizita, optional, zona istorica a orasului Zanzibar, numita Stone Town, in traducere, Orasul de Piatra, care diferentiaza aceasta insula de alte mii de insule tropicale. Aceasta parte a orasului impresioneaza prin arhitectura cladirilor care dateaza din sec. al XIX-lea, cu influentele poporului Swahili, dar si cu un amestec de elemente unice arabe, persane, indiene, europene si africane. Orasul in care veti gasi bazare pline de viata, moschei si conace grandioase construite in stil arab, cu usi splendide sculptate in lemn, aici existand peste 500 de exemplare diferite de astfel de opere de arta manuala,a intrat in Patrimoniul Mondial UNESCO in anul 2000. Se vor vizita atat monumentele istorice, fiecare avand cate o poveste proprie, dar si plantatii de condimente, precum nucsoara, piperul, scortisoara, cuisoare, etc., fara de care istoria Zanzibarului ar fi incompleta si datorita carora Zanzibar-ului i se mai spune si “Insula Condimentelor”. Cazare + all inclusive Neptune Pwani Beach Resort & Spa 5*.


Ziua 5 (03 IAN) : Tur complet al insulei cu autocar si ghid local


Zilele 6 – 10 ( 04 – 08 IAN): Veti avea cateva zile de relaxare pe plajele cu nisip alb si fin din Zanzibar. Va veti bucura de soare si plaja. La resort puteti alege excursii in insulele din rezervatiile marine, cu barci traditionale, pentru snorkeling sau doar pentru relaxare. Puteti face o excursie de o zi la Prison Island, insula inchisoare unde erau intemnitati sclavii si unde pot fi vazute testoasele gigant Aldabra aduse din Seychelles la sfarsitul secolului trecut. Puteti vizita o plantatie de mirodenii unde veti fi incantati de aromele acestora si puteti achizitiona esenta de parfum de ylang-ylang, specific zonei.  O alta optiune pentru petrecerea timpului liber este o plimbare prin Parcul Natural Jozani, singurul parc national din Zanzibar, care adaposteste specii endemice precum maimuta colobus sau maimuta sykes. Cazare + all inclusive Neptune Pwani Beach Resort & Spa 5*.


Ziua 11 (09 IAN): Mic dejun . Timp liber pentru plaja si ultimele plimbari (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00, dar bagajele vor fi pastrate in siguranta intr-o “luggage-room” pana la ora de transfer). Ora 18:00-transfer la Aeroportul International din Zanzibar pentru imbarcare cursa FZ 677 (compania Fly Dubai), cu decolare la ora 21:35. Sosire in Dubai la ora 04:30. Ora 09:20 decolare cursa FZ797, sosire Bucuresti-Otopeni la ora 12:50, in ziua de 10 ian 2017.



TARIF: 2.495 EUR/pers- loc in camera dubla

(Supliment single 970 EUR)

SERVICII INCLUSE:

-bilet de avion BucureÈ™ti - Zanzibar - BucureÈ™ti, cursa Fly Dubai, cu  escală în Dubai

- taxa de aeroport

- 9 nopți de cazare

- transfer aeroport - hotel - aeroport

- masă ALL INCLUSIVE - asistență turistică - catering la bord, pe toate segmentele

- tur complet al insulei cu autocar si ghid local



SERVICII NEINCLUSE:

- asigurare medicală si storno

- cheltuieli personale

- taxa turistică - 1 $/pers/zi

- cina festiva de Revelion (daca va fi vreun supliment, se va comunica ulterior)



Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)