Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / Avion / Iordania / SEJUR DE LUX LA MAREA MOARTA-IORDANIA Adauga la favorite

SEJUR DE LUX LA MAREA MOARTA-IORDANIA

Detalii oferta
Tara : Iordania
Perioada :20.10.2017 - 27.10.2017
Tip masa : Demipensiune
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
798 €

Descriere oferta

Informatii zbor TAROM

20 OCT OTOPENI 00:30 - AMMAN 03:10 27 OCT AMMAN 02:55 - OTOPENI 06:40

page1image3552

CROWNE PLAZA DEAD SEA JORDAN 5*

CROWNE PLAZA Dead Sea este un complex spa de 5 stele de LUX şi vederi panoramice la Marea Moartă. Complexul oferă un cadru de lux, cu acces privat spre ţărmul Mării Moarte.

Camerele de la CROWNE PLAZA Resort & Spa Dead Sea sunt bine decorate şi oferă aer condiţionat şi TV prin satelit. Toate camerele luxos decorate au vedere la mare, piscină sau grădină.

Complexul CROWNE PLAZA Resort & Spa oferă acces la plaja privată şi mai multe piscine, inclusiv o piscină infinită şi o piscină încălzită pentru iarnă. Copiii se pot distra la clubul dedicat, care oferă servicii complete.

Spa-ul SOHUM oferă o multitudine de tratamente de relaxare şi wellness pe o suprafaţă de aprox 5.000 m2, unde beneficiaţi de camere de aburi, duşuri tropicale parfumate şi masaje.

Restaurantele de la CROWNE PLAZA Resort & Spa Dead Sea oferă mese à la carte şi bufet pe tot parcursul zilei. Micul dejun este servit zilnic.

Complexul se află la mai puţin de 1 oră de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Marka.

TARIF: 798 EURO/persoana in camera dubla/pachet 7 nopti

Supliment camera single = 290 EUR 

TARIFUL include:

-bilet avion TAROM, Otopeni-Amman si retur;

 -transfer aeroport-hotel-aeroport;

-7 nopti de cazare cu DEMIPENSIUNE

- taxa de viza

- asistenta ghid iordanian de limba romana

TARIFUL nu include:

-taxe de aeroport 140 euro/persoana; 

-asigurare medicala si asigurarea storno;

 -excursii optionale;

Important !!

Tarifele pentru cazare sunt calculate pentru 7 nopti, perioada 20 – 27 Oct. 

Alternative check-out:

  • -  Cazare 7 nopti cu check out la ora 22:00 , cu ultima noapte si cina incluse

  • -  26 Oct - check-out la orele 12:00 (va fi pusa la dispozitie o camera pentru bagaje).Timp liber pentru relaxare si plaja. Transfer catre aeroport in jurul orelor 22:00. 

    1. sau

    2. -  26 Oct - Mic dejun. Check-out si transfer catre Amman, unde urmeaza un tur al orasului. NAmman este un oras modern cu adanci radacini istorice. Orasul este construit pe sapte dealuri si este unul dintre cele mai curate si mai frumoase orase din lumea araba. In inima orasului se afla teatrul roman. Teatrul este foarte frumos, iar in apropiere se afla un parc deosebit, cafenele cu internet si magazine. Imprastiate in oras sunt niste situri istorice, unele datand din timpuri romane, altele din apogeul civilizatiei islamice.In Amman se afla cel mai bun muzeu arheologic din Iordania, o tara cu o mare bogatie istorica.

    3. -  Transfer aeroport Amman, pentru imbarcare cursa RO 167, cu decolare la orele 02:55 (27 Oct.). Bineinteles, in oricare dintre ultimele 2 variante, tariful va scadea corespunzator.


 

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)