Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / / Romania / Pensiunea PADUREA DE SMARALD 3* (Agapia-Neamt) Adauga la favorite

Pensiunea PADUREA DE SMARALD 3* (Agapia-Neamt)

Detalii oferta
Tara : Romania
Perioada :16.06.2014 - 14.09.2014
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera

Descriere oferta

Pensiunea PADUREA DE SMARALD 3*- Agapia

(Jud. NEAMT)


Aflata intr-un loc mirific, peste apa Agapiei, inconjurata de codrii vesnici verzi de brad, pin si molid, intre sfintele lacasuri manastiresti ale tinutului Neamtului, pensiunea Padurea de Smarald va asteapta intr-o oaza de spiritualitate si liniste binecuvantata, unde sufletul iti este mai aproape de Dumnezeu ca nicaieri in alta parte. Un refugiu mult dorit, pensiunea ofera linistea si confortul in mijlocul unei privelisti cu totul speciale, pe o suprafata intinsa, de 7300 metri patrati, sub padure si marginita de un paraias.
Va puteti odihni in cele 5 cabanute cu camere duble(baie proprie, etc) si intr-o vila cu doua camere + un apartament, clasificate la 3 stele, cu mobilier ecologic, baie, Tv - cablu, radio, incalzire centrala pe timp de iarna.
Copii pana in 12 ani beneficiaza de gratuitate, la cazare, in camera cu parintii.
Un amestec de rustic si modern, veti gasi in salonul special amenajat pentru cei care opteaza sa serveasca masa in regim de demipensiune, cu bucate traditionale si proaspete.
Bucataria utilata va sta la dispozitie daca doriti sa va pregatiti singuri ceva de-ale gurii. Gratarul din piatra masiva aflat in curte, va asteapta sa-l aprindeti, iar cele preparate sa le savurati in aer liber fie in foisorul de 10 locuri, fie mai spre padure, pe terasa din piatra si lemn de 20 locuri.
Copiii pot zburda fara grija; ei vor fi protejati de mascota pensiunii, un dragut catel Samoyede siberian, prietenul tuturor celor ce iubesc animalele.
Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, TV in living, ATV, internet wireless, rau in curte, echitatie, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu
Facilitati camere: baie proprie, TV, balcon, incalzire centrala

TARIFE:

Loc in camera dubla matrimoniala= 57,50 lei

Loc in camera dubla de lux= 62,50 lei

Camera 4 locuri= 175 lei

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)