Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / Termeni si conditii

Site-ul www.hobbytour.ro este proprietatea Agentiei de turism HOBBY TOUR, cu sediul in Galati, Str. Domneasca, nr. 3, bl. P9, ap. 6. Pe parcursul acestor termeni si conditii acest site va fi numit www.hobbytour.ro. Accesand si navigand pe acest site, se considera ca utilizatorul a citit, inteles si acceptat termenii de utilizare descrisi în continuare. In situatia in care utilizatorul nu este de acord cu unul sau mai multe din punctele prezentate mai jos, nu poate utiliza in niciun fel www.hobbytour.ro, avigarea pe site, utilizarea serviciilor oferite de site presupune ca utilizatorul a acceptat termenii si conditiile.

1. Acces

Acest site va fi utilizat numai in scopul obtinerii de informatii privind ofertele turistice ale agentiei HOBBY TOUR, descrierea destinatiilor, abonare la newsletter, cereri de rezervari, suport prin chat, etc. Nu este permisa utilizarea in orice alte scopuri decat cele descrise.

2. Informatiile publicate pe site

www.hobbytour.ro este un site care oferta informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, www.hobbytour.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele pentru remedierea eventualelor erori, in scopul unei informari corecte.

3. Limitarea raspunderii

Informatiile, aplicatiile, produsele, serviciile continute in acest site pot include inadvertente sau erori, inclusiv erori de tarife. www.hobbytour.ro nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste corectitudinea, acuratetea, integralitatea, realitatea informatiilor continute in site si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori sau pentru eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea site-ului. Informatiile continute in site nu constituie garantii, consultanta, angajament din partea www.hobbytour.ro. Informatiile continute in site pot fi modificate la orice moment fara o notificare prealabila. HOBBY TOUR nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare). Drept urmare, este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.

4. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.hobbytour.ro are dreptul sa vizualizeze, sa tipareasca si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente in acest site sunt detinute de HOBBY TOUR. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al HOBBY TOUR.

5. Conditii de rezervare pe www.hobbytour.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic. Daca cererea va fi acceptata, utilizatorul va primi un e-mail de confirmare de la www.hobbytour.ro. Toate serviciile turistice depind de disponibilitatea la furnizor. Termenii si conditiilor furnizorilor se vor aplica aditional termenilor si conditiilor acestui site. Termenii furnizorilor de servicii turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. La momentul navigarii pe site, utilizatorul va putea observa referiri la conditiile aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, si va rugam sa luati legatura cu www.hobbytour.ro pentru detalii complete.

6. Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de termenii si conditiile fiecarui furnizor si ale fiecarui pachet de servicii. In cazul in care utilizatorul doreste anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea lui de a informa in scris HOBBY TOUR. HOBBY TOUR nu poate anula/modifica niciun serviciu rezervat/platit daca nu primeste in scris cererea ferma a utilizatorului. In situatia modificarii/anularii rezervarilor, HOBBY TOUR poate percepe anumite taxe care rezulta din aceasta actiune, diferite fata de cele percepute de furnizor.

7. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. HOBBY TOUR nu isi asuma obligatia de a emite niciun document de calatorie in cazul in care serviciile nu au fost platite integral. In orice situatie, utilizatorul este responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice rezervate. HOBBY TOUR isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe sau comisioane care pot sa apara la momentul rezervarilor sau intre momentul rezervarii si momentul emiterii documentelor de calatorie.
Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)