Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / circuite / Avion / Canada / CANADA - UN VIS IMPLINIT ! 03-15.08.2018 Adauga la favorite

CANADA - UN VIS IMPLINIT ! 03-15.08.2018

Detalii oferta
Tara : Canada
Traseu :
Perioada :03.08.2018 - 15.08.2018
Document atasat : Download
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
2.175 €

Descriere oferta

CANADA – UN VIS IMPLINIT!

03-15.08.2018

 03.08.2018 | Bucuresti – Montreal 

 Intalnire  la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:00, pentru imbarcare pe zborul DIRECT al Companiei AIR CANADA AC1929 cu destinatia Montreal. Decolare la ora 13:45. Sosire pe aeroportul din Montreal la ora 16:20. Bun venit in Montreal, al doilea cel mai mare oras francofon din lume, capitala comerciala a Canadei, centru strategic pentru afaceri, economie, tehnologie, industrie aerospatiala, farmaceutice, educatie,design, cultura, film sau afaceri modiale. Daca nu v-a suprins amalgamul diversitatii de care se bucura Montrealul, aflati ca a fost declarat destinatia numarul 1 pentru studentii din toata lumea, fiind cel mai popular oras Nord-American in materie de organizare a evenimentelor internationale, cu nu mai putin de patru Universitati renumite in lumea intreaga. Transfer la hotel. Cazare Hotel InterContinental Montreal 5* (central situat): https://www.intercontinental.com/hotels/gb/en/ 


04.08. 2018 | Montreal 

 Orasul stabilit initial in jurul Muntelui Royal, se imparte astazi in nu mai putin de 19 cartiere gestionate individual in care traiesc peste 80 de comunitati etnice diferite. Incepem turul panoramic al orasului insotiti de ghidul local, care ne va purta pentru inceput spre centrul orasului si principalele sale artere destinate cumparaturilor, continuam cu Orasul Subteran, Orasul Vechi, si Piata Jaques-Cartier unde facem un scurt stop pentru a vedea Basilica Notre Dame, Strada trendy St. Denis si Muntele Royal, cu ale sale zone rezidentiale exclusiviste. Vizite exterioare la centrul artistic si cultural Place des Arts, Universitatea McGill, Muzeul de Arte, Catedrala Maria Regina Lumii, Palatul Bursei, Primaria, Insulele Sfanta Elena si Notre Dame, Raul Saint Lawrence, Stadionul Olimpic si Gradina Botanica. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel InterContinental Montreal 5*. 


05.08. 2018 | MONTREAL – zi libera pentru plimbari, relaxare, cumparaturi.

 Montreal va va placea din primul moment in care ati iesit pe usa alba a casei  de caramida. Veti savura plimbarea in afara centrului, pe strazile strajuite de artari cu frunze colorate in fel si chip. Si asta pentru ca orasul nu e atat de americanizat, pentru ca fiecare cladire va spune ceva. Da, are zgarie nori, insa nu va sufoca, nu aveti senzatia ca va afundati intr-un oras de sticla. Totul alterneaza intr-un mod armonios, surprinzator, nu va lasa sa incadrati Montrealul intr-un sablon. Montreal e pur si simplu altceva. 

Si cum sa ajungeti in Canada si sa nu incercati atat de faimosul poutine? Ok, de acord, poate ca nu e cel mai aspectuos fel de mancare pe care il puteti incerca. Si cu siguranta nu e nici cel mai sanatos. Insa, in ciuda aparentelor, este foarte bun! Intreaga combinatie de cartofi prajiti, sosuri, branza si orice altceva va mai trece prin cap (pentru ca exista o multime de variatiuni de poutine), este foarte gustoasa. Si evident,  trebuie sa incercati aici si berea locala, o bere rosie care chiar va poate impresiona pozitiv – Belle Gueule. Poutine Ville pare sa fie unul dintre cele mai cunoscute si mai apreciate restaurante de poutine din Montreal. Desi este mic si nu se afla intr-o zona foarte centrala si turistica, este plin mereu si se sta aproape intotdeauna la coada pentru a intra in restaurant. Cazare Hotel InterContinental Montreal 5*. 


06.08. 2018 | Montreal – Quebec = 235 KM – transfer autocar

Ne indreptam spre Provincia Quebec care ne incanta cu lacuri cristaline, paduri vaste si dealuri fertile. Ajungem in orasul Quebec, loc apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO, oras cunoscut ca "provincia frumoasa”, de multe ori castigandu-si recunoasterea si ca "Europa Americii de Nord”. Cazare la Delta Hotels by Marriott 4* (situat central): https://www.marriott.com/reservation/rateListMenu.mi?defaultTab=standard


07. 08. 2018 | Quebec - Cascada Montmorency - Bazilica Sainte Anne De Beaupre

  Excursie de 1 zi Quebec Arta, Istorie si Cultura de-a lungul coastei Beaupre. Prima oprire este la Cascada Montmorency. Reprezentata in multe tablouri, aceasta spectaculoasa cascada are o inaltime de 83 de metri si este cu 30 de metri mai inalta decat Cascada Niagara. Urmatoarea oprire este la Muzeul de Arta in Cupru Albert Gilles. Descoperim muzeul intr-un tur ghidat si suntem martori la o demonstratie traditionala “Repoussé”, arta lucrului in metal, care este pe cale de disparitie. Sa creezi obiecte artistice si utile dintr-un material considerat una dintre resursele naturale ale Canadei, ii da o semnificatie simbolica deosebita. Continuam de-a lungul drumului pitoresc si ajungem la Brutaria Chez Marie. A patra generatie a familiei traieste in batranul Côte-de-Beaupré, intr-o gospodarie de piatra construita in 1652. Cuptorul in care se coace painea are o vechime de 150 de ani. Suntem invitati la o degustare cu paine facuta in casa unsa cu unt de artar. Ultima oprire este la Bazilica Sainte Anne de Beaupre, cel mai vizitat loc de pelerinaj din Canada, primind peste o jumatate de milion de pelerini anual. Este inchinata sfintei protectoare a Quebecului si atrage pelerini din toata America de Nord. Legenda spune ca pe la mijlocul Sec al XVII-lea marinarii batuti de furtuna au fost scapati rugandu-se Sfintei Ana, mama Fecioarei Maria. De atunci au urmat si alte miracole si tamaduiri, mai ales vindecarea bolnavilor si persoanelor cu dizabilitati. Intoarcere in Quebec. Cazare Delta Hotels by Marriott  4*. 


  08.08. 2018 | QUEBEC – Astazi va propunem un tur panoramic + tur pietonal in centrul vechi -1/2 zi... Quebec-ul, provincie de limba franceza, intemeietoare a Canadei, alaturi de Ontario, este un taram al contrastelor absolute ÅŸi al aspiratiilor spre independenta. Quebec City, fondat în 1608 de catre Samuel de Champlain, este unul dintre cele mai vechi orase din America de Nord. Quebecul merita vazut, poate mai mult decat orice alt oras din toata Canada, datorita numeroaselor atractii turistice si, mai ales, datorita aerului sau europeanTurul panoramic de oras cu Piata Armelor, Castelul Frontenac, Terasa Dufferin, Grand Allee–una dintre cele mai populare artere din Quebec, Dealurile lui Abraham cu vedere spre Citadela, Palatul Parlamentului si Basilica Notre Dame va va incanta si va culmina cu vizita in Cartierul Petit Champlain, cel mai vechi cartier comercial din America de Nord. Stradutele lui pavate si numeroasele boutique-uri si bistrouri atrag turisti din lumea intreaga. In timpul turului pietonal, va veti indragosti pur si simplu de Quebec si de aerul medieval al orasului vechi, cu stradutele inguste, pline de oameni misunand, flori la balcoane, terase romantice si bineinteles… Frontenac, poate cel mai frumos castel pe care l-ati vazut pana acum! Centrul vechi al orasului este singurul din America de Nord ale carui ziduri-fortarete supravietuiesc la nord de Mexic, acesta fiind declarat patrimoniul mondial UNESCO în 1985 "Historic District of Old Québec" 

 Este surprinzator cat de curat este orasul. Sunt foarte, foarte multi turisti si totusi, e foarte curat. Un oras plin de flori, udate in fiecare dimineata...Este o adevarata relaxare sa ne trezim dis-de-dimineata si sa ne plimbam pe acele stradute, parca rupte din basme.

Optional: o deosebita experienta poate fi plimbarea cu funicularul, sa privesti orasul de sus... sau, cum in apropiere se gaseste Vechiul Port, care are o promenada de-a lungul fluviului Sfantul Lawrence, putem opta pentru o plimbare de 6 ore ore cu vaporasul, mancand si dansand... sau poate o vizita la un restaurant renumit in Quebec City, Le Lapin Saute, unde mancarea este delicioasa: http://www.lapinsaute.com/english/home/ 

Cazare Delta Hotels by Marriott  4*.


09.08. 2018 | Quebec – Ottawa = 380 km – transfer autocar

Plecare spre Ottawa, capitala Canadei, un oras al muzeelor, al spectacolelor publice grandioase, care reflecta originile fondatorilor sai, mai intai nativi si apoi britanici.  Cazare Hotel Novotel Ottawa 4* (situat central): https://www.novotelottawa.com/

 Dupa-amiaza libera pentru relaxare, istorie, cumparaturi... Program liber de vizitare a muzeelor (Marele avantaj este ca puteti vizita linistiti (si gratuit, joia) muzeele din cele doua orase care formeaza Capitala natională a Canadei – Ottawa si Gatineau.) Totusi, inainte de pasi cu neastampărul turistului printre cladiri ÅŸi monumente, amintiti-va ca englezii, irlandezii ÅŸi francezii s-au dusmanit sute de ani, s-au batut pe strazi ÅŸi au refuzat mult timp să se aseze la masa dialogului. Totul s-a intamplat la mii de kilometri distanta de tarile lor de origine, insa rezultatul a fost aparitia unuia dintre cele mai democratice state din lumea occidentală – Canada. La Ottawa exista un cartier unde pana si ghizii autobuzelor double-decker, care-i transporta pe turisti prin urbe, par cuprinsi de fiori cand evoca istoria locului. Acolo au avut loc lupte crunte intre francezi ÅŸi irlandezi, dar razbunarile ÅŸi adversitatea unora fata de ceilalti s-a stins prin constructia unei catedrale catolice, adevarata capodopera arhitecturala, care vegheaza astazi Galeriile Nationale ale Canadei.  LuaÅ£i autobuzul supraetajat! E cea mai buna solutie pentru a trece în revista frumusetile si a simti pulsul unui oras incarcat de istorie. 

       

10.08 2018 | OTTAWA sau orasul (plimbarea) unui vis de vara...

  Pe parcursul turului panoramic de oras din aceasta zi trecem pe langa Palatul Parlamentului, Strada Sparks, Rideau Hall–locul de resedinta si lucru al fiecarui guvernator general incepand din 1867, Canalul Rideau–cu o lungime de 202 km si Ferma Experimentala de Agricultura. Piata ByWard este una dintre atractiile principale ale orasului, un loc grozav pentru servirea cinei, shopping si locul ideal pentru a degusta delicioasele Beavertails. Bogat in istorie, orasul abunda in muzee educationale, de la Muzeul Stiintei si Tehnologiei, Galeria Nationala de Arta pana la Muzeul Civilizatiei care pastreaza dovezi existentiale mai vechi de 10.000 de ani de cultura, istorie si pre-istorie Canadiana. Turul se incheie la hotel, restul zilei fiind liber pentru a explora orasul pe cont propriu. Cazare Hotel Novotel Ottawa 4*.


11.08. 2018 Ottawa – Toronto = 395 KM – transfer autocar

Plecare spre Toronto cu autocarul. Ajungem in centrul vietii financiare si comerciale din Canada. Comunitatea urbana dateaza din 1793, cand oficialii coloniilor britanice au fondat orasul York la frontiera Canadiana Nordica. In 1834 acesta devine orasul Toronto, iar prin evolutie si extindere, se transforma intr-unul dintre cele mai frumoase si multiculturale locuri urbane din lume. 

Cazare Grand Hotel 4* (situat central) http://grandhoteltoronto.com/ . Seara, plimbare optionala in zona centrala, in jurul celebrului Turn CN Tower: https://ro.wikipedia.org/wiki/CN_Tower


 12.08. 2018 | Toronto – Cascada Niagara 

Astazi vom face o excursie inedita, pentru a descoperi una dintre minunile lumii: Cascada Niagara – este numele colectiv dat celor trei cascade ce sfasie granita internationala dintre Canada si Statele Unite ale Americii, mai exact cea dintre Provincia Ontario si Statul New York si care impreuna formeaza capatul sudic al defileului Niagara. Doua dintre cascade se afla in partea americana, American Falls si Bridal Veil Falls cu un volum al apei de 567.811 litri/secunda, in timp ce cea de-a treia "Horseshoe" Falls cu o cadere de 2.271.247 litri/secunda, o inaltime de 51 de m si o lungime a coastei de 792 de m, este situata in partea Canadiana. Anual, 12 milioane de turisti sunt atrasi de frumusetea maiestuoasa a acestei minuni a naturii. Ne imbarcam pe vasul de croaziera Hornblower in care descoperim ca zgomotul, ceata si milioane de litri de apa eliberati de la o inaltime de 51 de metri creeaza un spectacol memorabil. Timp liber pentru pranz. Dupa pranz drumul ne poarta prin zona Niagara-on-the-Lake, unde va avea loc o vizita la o crama locala cu degustare de vin inclusa. Cazare Grand Hotel 4*. 


13.08 2018 | Toronto – tur panoramic de oras si shopping, vizite pe cont propriu, plimbari, relaxare

  Incepem ziua cu un tur panoramic al orasului ce include Turnul CN, Masivul Stadion Skydome, Cartierul financiar si cel al modei, Strada Yonge, Yorkville, Forest Hill si Caza Loma, Portul si Cheiul Reginei, Chinatown, Piata St. Lawrence, Vechea si Noua Primarie, Centrul Eaton, Cladirea Parlamentului si Universitatea. Dupa-amiaza libera la dispozitie. Optional, puteti face o calatorie ametitoare pana in varful Turnului CN–553.3 m, pentru o spectaculoasa panorama asupra orasului. Este inca cea mai inalta constructie de sine statatoare din lume. Dupa-amiaza, timp liber, relaxare si... cumparaturi pana la epuizare... Ce ar insemna o calatorie la TORONTO fara cumparaturi? Din fericire, TORONTO este una dintre metropolele lumii ca destinatie de shopping, oferind atat ultimele modele in materie de moda, cat si modele retro. Cazare Grand Hotel 4*. 


14. 08.2018  TORONTO - Plecare spre casa

Timp liber la dispozitie. . Dupa-amiaza ora 13:00 transfer la aeroportul din TORONTO pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR CANADA AC1964, cu destinatia BUCURESTI. Decolare la ora 17:30 si aterizare in OTOPENI la ora 09:55, a doua zi.


TARIF : 2.175 EUR/pers – loc in camera dubla

Servicii incluse: 

• Ghid roman insotitor 

• Zboruri la dus Bucuresti => Montreal, Compania AIR CANADA 

• Zboruri la retur TORONTO => Bucuresti, Compania AIR CANADA 

• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi - Transport cu autocar cu aer conditionat conform programului excursiei 

• Cazare 11 nopti la Hoteluri de 4/5*, situate central: 

- 3 nopti in Montreal la Hotel InterContinental 5* situat central   

- 3 nopti in Quebec la Delta Hotels by Marriott 4* * situat central   

- 2 nopti in Ottawa la Hotel Novotel Ottawa 4* situat central  

- 3 nopti in Toronto la Grand Hotel 4* situat central  

• Tururi panoramice de oras cu ghid local: Montreal, Quebec, Ottawa, Toronto. 

• Excursiile si vizitele din program 

• Croaziera Hornblower la Cascada Niagara 


Nu sunt incluse: 

• Taxele de aeroport si combustibil 360 €/persoana 

• Taxa asistenta si procesare pentru viza CANADA tip eTA (ELECTRONIC TRAVEL AUTHORIZATION)  15 € /pers 

• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno 

• Excursiile optionale, alte vizite decat cele mentionate in program, biletele de  intrare la obiectivele turistice 

• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali: 5 CAD/turist/zi


IMPORTANT 

* Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei de tip biometric (exclus pasaport temporar)


Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)