Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / Avion / Cehia / CITY BREAK PRAGA Adauga la favorite

CITY BREAK PRAGA

Detalii oferta
Tara : Cehia
Perioada :27.12.2016 - 30.12.2016
Tip masa : Mic dejun
Document atasat : Download
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
249 €

Descriere oferta

CITY BREAK PRAGA

Oferta valabila pentru perioada 27 - 30.12.2016

Nu e o exagerare sa numim Praga drept unul dintre cele mai atractive orase din lume. Putine orase poseda o astfel de atmosfera si sunt incarcate cu asa multa istorie, opere de arta si arhitecturale atat de magnifice.

Praga este un oras captivant, un amestec de arta, muzica, film si teatru. Aceasta bijuterie cu arhitectura europeana originala, este un oras frumos si romantic cu privelisti care-ti taie rasuflarea, gradini linistite, calatorii cu barca si plimbari relaxante pe ingustele carari pietruite. Desi istoria orasului se intinde pe o perioada de peste 1000 de ani, capitala ceha este un oras modern cu hoteluri de lux, restaurante excelente ce ofera produse ale bucatariei autohtone si internationale, cluburi si pub-uri la moda.


ORAR DE ZBOR- TAROM


27.12.2016 Bucuresti – Praga 12:55 – 13:50

30.12.2016 Praga - Bucuresti 14:35 – 17:25

HOTEL CARLTON 4*

Hotelul Carlton a fost renovat complet și se află la numai 3 stații de tramvai sau 5 minute de centrul oraşului Praga. Proprietatea oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit.

În apropierea hotelului există o stație de tramvai; gara principală şi linia de metrou C sunt la doar 7 minute (3 staţii de tramvai) de hotel. Nu ratați să exploraţi dealul cu verdeaţă Parukarka, aflat din apropiere.

ÃŽn jurul Hotelului Carlton se află mai multe puburi ceheÈ™ti autentice. 


TARIF: 249 EURO/PERS- LOC IN CAMERA DUBLA


PACHETUL INCLUDE:

  • bilet avion TAROM Bucuresti – Praga – Bucuresti;

  • taxe aeroport;

  • 3 nopti de cazare cu mic dejun

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)