Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / / Romania / Pensiunea LILIANA 3* (BRAN) Adauga la favorite

Pensiunea LILIANA 3* (BRAN)

Detalii oferta
Tara : Romania
Perioada :03.01.2014 - 20.12.2014
Tip masa : Fara masa
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
40 RON

Descriere oferta

Pensiunea LILIANA 3*- BRAN



Pensiunea agroturistica Liliana este situata la 3 Km de Castelul Bran, locul de origine a celor mai fascinante legende din lume si la baza culuarului Rucar-Bran, vechi drum comercial si strategic intre Tara Barsei si Tara Romaneasca. Pensiunea Liliana isi asteapta oaspetii pe tot parcursul anului si pune la dispozitie 5 camere duble, confort 3*, cu Tv si baie proprie, living room, bucatarie si o terasa cu priveliste minunata.
La Pensiunea Liliana conditiile de cazare si masa sunt ireprosabile, intreaga pensiune fiind oferita turistului.
Bucataria ofera bauturi si preparate culinare autohtone: tuica si vinul casei, mamaliga cu branza, sarmalute cu smantana si alte preparate traditionale din carne pregatite dupa retete locale (carnati, slanina si alte afumaturi). Anul trecut, Pensiunea Liliana, din Bran, a fost detinatoarea unui premiu pentru gastronomie, datorat bucatelor alese pregatite de Liliana ENESCU. La cerere se pot prepara si meniuri preferentiale pentru orice gusturi si ocazii.
Zona Bran este unul din principalele repere in turismul rural romanesc – este locul ideal pentru cei pasionati de natura si drumetii si totodata, este renumita in sarbatori traditionale, obiceiuri si porturi stramosesti ce au contribuit la faima ei.
Se pot face drumetii pe trasee marcate pana in Masivul Bucegi si in Muntii Piatra Craiului sau vizite la Castelul Bran care a fost rand pe rand, turn de aparare si control al drumului comercial, punct de vama, resedinta regala si azi muzeu de istorie si arta medievala. Iarna, turistii pot ajunge foarte usor pe partiile de schi din Predeal sau Poiana Brasov.


TARIF CAZARE:


40 lei/persoana/noapte (loc in camera dubla)

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)