Cauta oferta
Perioada de calatorie
ian
feb
mar
apr
mai
iun
iul
aug
sep
oct
noi
dec

Daca rezultatele cautarii nu raspund nevoilor Dumneavoastra, puteti cauta oferte si in motorul de cautare "HOTEL | AVION" din partea dreapta a primei pagini. Va multumim pentru increderea acordata si va stam la dispozitie cu cele mai bune oferte!

HOME / sejururi / / Romania / Pensiunea LUNCA SIBIELULUI 3* (Sibiel-Sibiu) Adauga la favorite

Pensiunea LUNCA SIBIELULUI 3* (Sibiel-Sibiu)

Detalii oferta
Tara : Romania
Perioada :02.07.2014 - 15.09.2014
Tip masa : Mic dejun
Rezerva
Tarife / persoana / pachet in camera
dubla
75 RON

Descriere oferta

Pe raul Sibielului, Cibinul cel Mic, la 23 km de Sibiu, adapostit ca intr-o caldare de poalele muntilor, se afla satul Sibiel, ce apartine orasului Saliste.Satul face parte din margaritarele ce impodobesc poalele muntilor din marginimea Sibiului. In aceasta zona incarcata de traditie si cultura, puteti descoperi un loc minunat de relaxare, la poalele muntilor, in Lunca Sibielului

Pensiunea Lunca Sibielului dispune de 9 spatii de cazare, dintre care 7 camere duble, doua apartamente utilate cu pat matrimonial (si fotolii-pat pentru copii). Cele 9 spatii de cazare dispun de baie proprie cu apa calda permanenta, Tv, cablu si pe viitor cate un minibar. Fiecare camera de la etaj dispune de un balcon cu o priveliste ce-ti duce privirea pana la crestele albe ale muntilor Fagaras.

Cele 9 camere sunt amenajate diferit, dand pensiunii Lunca Sibielului un aer de muzeu al mestesugurilor si traditiilor romanesti. Fiecare camera este personalizata prin decor si imagini din mestesugurile autentice romanesti.
Camera Olarului: unde sunt expuse oale si obiecte specifice olaritului.
Camera Tamplarului: unde sunt expuse obiecte din lemn executate de cei mai priceputi tamplari.
Camera Iconarului: are un aer de biserica ortodoxa unde puteti admira icoane pe sticla, lemn, dar si o fresca adusa parca dintr-o biserica veche.
Camera Carturarului: va imbie sa va relaxati lecturand o carte buna. Veti gasi aici scriitori si autori de valoare (eminescu, Creanga, Blaga, Arghezi, Toparceanu. . ).
Camera Ciobanului: te face sa te simti ca intr-o stana, sus la munte inconjurat de piei de oaie si alte obiecte folosite la producerea renumitelor branzeturi de Sibiu.
Camera Gospodarului: te vei simti aici ca intr-o gospodarie veche, cu tot ce e necesar in casa unui sighelean (om din Sibiel).
Camera Viticultorului: te imbie sa gusti un pahar de vin ales, de vita nobila, adus din renumitele crame romanesti.
Camera Covaciului: aici esti inconjurat de mobilier din fier, potcoave de cai si alte obiecte executate de cei mai buni fierari din zona.Camera Boierului: aici te va surprinde aerul de secol Xix cu un mobilier si obiecte de arta specifice boieresti, dar si cu o terasa mare ce te va face sa te simti ca un boier.

TARIFE (02.7-15.09.2014):


Loc in camera dubla (mic dejun inclus) = 75 lei/pers/zi

Apartament (mic dejun inclus)= 190 lei/zi

Asistenta ON-LINE
favorite (0)
favorite (0)